Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@06:41:22 GMT

پرواز هواپیماهای داخلی با ۵۰ درصد صندلی خالی

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۵۷۰۴۶

صدیف بدری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به کاهش 25 درصد میزان و جمعیت مسافران پروازهای هوایی در شهریور ماه سال جاری نسبت به سال گذشته، گفت: قطعا علت اصلی کاهش حجم مسافران در سال جاری را می توان افزایش قیمت بلیط پروازهای هوایی دانست و این مسئله کاملا مشهود بود که با افزایش چشمگیر نرخ بلیط، جمیعت مسافران در ترمینال فرودگاه ها کاهش محسوسی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش یکباره 50 درصدی نرخ بلیط پروازهای هوایی در سال جاری

نماینده مردم اردبیل، نیر و نمین در مجلس شورای اسلامی، با اعلام اینکه متأسفانه نرخ بلیط پروازهای هوایی در سال جاری به یکباره حدود 50 درصد افزایش یافت، ادامه داد: آمارهای اعلامی نشان می دهد که به علت افزایش قیمت بلیط، مسافران با قشر متوسط و ضعیف دیگر امکان استفاده از هواپیما را نداشته اند، البته با کاهش نرخ ارز، قیمت بلیط نیز پایین آمده است.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی به علت عدم استقبال مردم، در بسیاری از پروازهای داخلی، 50 درصد ظرفیت هواپیماها نیز پر و تکمیل نمی شود.

مسافران به جای هواپیما از خودروهای شخصی استفاده می کنند

بدری تصریح کرد: یکی از دلایل افزایش قیمت بلیط هواپیما، تشدید نرخ ارز و افزایش قیمت تجهیزات هواپیماها است و ایرلاین ها با این استدلال قیمتها را بالا بردند، حال مردم در این شرایط به جای استفاده از هواپیما، از خودروهای شخصی و حمل و نقل جاده ای استفاده می کنند.

دولت به شرکت های هواپیمایی ارز دولتی اختصاص دهد

این نماینده مردم در مجلس دهم گفت: سازمان هواپیمایی کشور ضمن کاهش قیمت بلیط‌ها و کاهش هزینه های جاری و اصلاح هزینه های تمام شده، باید بخش های دیگر ایرلاین ها را فعال کنند، از طرف دیگر دولت هم حمایت های لازم را در قالب پرداخت ارز حمایتی و دولتی برای هزینه های جاری ایرلاین ها و هزینه های نگهداری صورت دهد.

ایرلاین ها در دراز مدت دچار ورشکستگی می شوند

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس، با بیان اینکه شرایط کنونی ایر لاین ها در دراز مدت موجب ورشکستگی آن ها می شود، گفت: قطعا شرکت های هواپیمایی را نمی توان به حال خود رها کرد و باید سیاست های حمایتی برای توسعه این بخش اعمال شود.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۷۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت

به گزارش خبرگزاری مهر، در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور (بر مبنای ۱۰۰=۱۳۹۵) برابر با ۱۳۷۹.۹ بوده‌است که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۴.۱ درصد کاهش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد افزایش یافته‌است. در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در ۱۲ ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۵۷.۸ درصد افزایش یافته‌است.

کاهش تورم ماهانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به ۴.۱- درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲.۰- درصد)، ۲.۱ واحد درصد کاهش یافته‌است. در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، بیشترین میزان افزایش قیمت مربوط به قلم «مرغ حذفی» (۱.۶ درصد) و بیشترین میزان کاهش قیمت مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۱.۱- درصد) است.

کاهش تورم نقطه به نقطه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد بوده‌است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۵۸.۴ درصد) ۶.۶ واحد درصد کاهش داشته‌است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در اسفند ماه ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۵۱.۸ درصد افزایش دارد. در بین قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم «کود» (۲۴.۵ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۲۹.۲ درصد) است.

کاهش تورم سالانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در داخل کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۵۷.۸ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۵۹.۵ درصد)، ۱.۷ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم «تخم مرغ خوراکی» (۲۵.۴ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۰۰.۷ درصد) است.

برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.

کد خبر 6092443

دیگر خبرها

  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • نحوه خرید بلیط چارتر به مقصد دبی
  • بلیط لحظه آخری، برگه شانس مسافران همیشه آماده ! +توضیحات کامل